NIEUWSBRIEF MEI 2019


‘OVER JALOEZIE, EEN GIFSLANG,

AJAX EN TEAMBUILDING’


Met trots en plezier hebben wij voor de komende drie jaar ons preferred partnership met

Nationale Nederlanden verlengd.

Happy Friday
Op de foto v.l.n.r. Denise Heijers-Blommers (portfolio management soft services NN), Marianne Kuiper, Mirjam van den Brand (directeur facility management NN), Eric Pols (buyer facility & business services) en Jacco Verschoor.

GIFSLANG

Happy Friday

Waar moet direct een diepgaand gedragsonderzoek onder alle medewerkers plaatsvinden gevolgd door een stoomcursus ‘hoe doe ik normaal?’ en afsluitend met een stevige sessie teambuilding waarin de eerste beginselen van het glimlachen geoefend worden? Lees hier de hele blog van Marianne.


WE BEGRIJPEN DE JALOEZIE….

Happy Friday

….maar het was toch ook gewoon hard werken. Als lid van MPI (Meetings Professionals International) discussieerden wij met mede (event)planners over de kansen en uitdagingen die SMM met zich meebrengt. SMM? Wat is dat dan? SMM staat voor Strategic Meeting Management met als voordelen:

  • Ontzorging door tijdsbesparing dankzij het invoeren van een centraal (boekings)beleid.
  • Professionalisering door samenwerking met gespecialiseerde en ervaren consultants/agents op het gebied van travel en meetings.
  • Vereenvoudiging van het administratieve proces.
  • Vermindering van het aantal facturen, zodat deze niet langer één voor één in het administratieve systeem hoeven te worden ingevoerd en verwerkt.
  • Concentratie van het aantal preferred suppliers (i.p.v. 1001 contracten met hotels en locaties).

Waardoor:

  • Inzicht in de totale uitgaven voor meetings en events.
  • Minder factureringsproblemen.
  • Gedetailleerd inzicht in de uitgaven, waardoor effectiever met leveranciers kan worden onderhandeld.
  • Betere managementinformatie door inzicht in uitgaven per categorie.
  • Betere managementinformatie en rapportages per kostenplaats of budgethouder.

In 3 teams (vergevorderden cq experts, gevorderden en beginners) deelden we met elkaar onze visie, tips & tricks op de middenstip van het heilige gras van de Johan Cruijff Arena. Na de warming up volgde de aftrap, daarna een wissel, de rust, nog een wissel en tenslotte het laatste fluitsignaal waarna de organisatie van het geweldige event gehuldigd werd.

Is je interesse gewekt in SMM? Neem dan contact met ons op. Als vergevorderden cq experts helpen wij je op weg en profiteer jij van alle voordelen die wij jou en jouw bedrijf kunnen bieden met Efficient Hotel Partner!


IS HET EEN REMBRANDT?

Happy Friday

Je zou het bijna denken toch? Maar nee, het is de huldiging van ons eigen team. In navolging van AJAX hebben we op 16 mei ook ons eigen team gehuldigd. Teamwork en teamspirit zorgde voor mooie resultaten, verlenging van contracten en nieuwe contracten. En het is nog lang niet klaar, we maken ons op voor de 2e helft, het kampioenschap lonkt! We vierden de winst van onze 1e helft in het Hart van Amsterdam, private dining in restaurant Jansz(Pulitzer).


Happy Friday

Alle zichzelf respecterende grote bedrijven houden afdelingsdagen. Maar zo’n afdelingsdag kan traumatisch eindigen als de verkeerde locatie gekozen wordt…Wij zijn fan van de blogs van Cindy Doff en dit blog vinden wij hilarisch en zeer herkenbaar.Schakel je de volgende keer Efficient Hotel Partner in Cindy? Wil je de hele blog lezen, klink dan hier.


Share this blog:
DO YOU RESPOND?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *