ATRIUM MEETING CENTRE

Adres: Strawinskylaan 3001, 1077 ZX , AMSTERDAM
Attributes: Amsterdam, Centrum, Vergaderlocatie

General information

Atrium Meeting Centre Amsterdam
Het modernste en nieuwste meeting centre in het hart van de Amsterdamse Zuidas. Atrium Meeting Centre is de ideale vergaderlocatie voor uw (inter)nationale zakelijke evenement, presentatie en/of bijeenkomst.

Onze zalen
Atrium Meeting Centre biedt 17 multifunctionele vergaderzalen en een high end Auditorium. De zalen zijn geschikt voor 122 personen, de aangrenzende foyers zijn geschikt voor 300 personen.
De zalen zijn voorzien van comfortabele stoelen, de modernste interieur en de nieuwste apparatuur. Tussen de zalen bevinden zicht twee unieke en elegante vergaderfoyers, welke ideaal zijn voor registraties, borrels, netwerkbijeenkomsten, diners en andere zakelijke aangelegenheden.

Onze vijfsterrenservice
Atrium Meeting Centre onderscheidt zich door haar professionele vijf sterren service. U kunt zorgeloos vergaderen, wij regelen de rest. En dat doen wij met een grote glimlach en passie voor hospitality.

Dedicated hostess service
Een hartelijk en vriendelijk ontvangst is erg belangrijk. Atrium Meeting Centre team bestaat uit representatieve hostessen die fungeren als eerste aanspreekpunt voor u en uw gasten.

Catering
Goed eten is erg belangrijk en zorgt voor een nieuwe en energieke boost. Wij verzorgen hoogwaardige catering met alle plezier voor uw ontbijt, breaks, lunch, (netwerk)borrel en diner.

Audiovisuele ondersteuning
Onze zalen zijn voorzien van professionele en moderne audiovisuele apparatuur. Mocht u andere of speciale audiovisuele wensen hebben dan verzorgen wij deze graag. Tevens kunnen wij technische assistentie verzorgen.

Videoconference
In elke zaal kunnen wij een videoconference verzorgen. Zo bespaart u tijd en geld en kan er toch efficiënt en gericht vergadert worden.

Overige service
Met veel plezier bellen wij een taxi, reserveren wij en tafel in een goed restaurant of regelen wij hotelkamer
Ons professionele en ervaren team bieden hoge en gastvrije vijfsterren service, zodat u zich alleen nog maar hoeft de focussen op de invulling van uw meeting.

Onze bereikbaarheid
Atrium Meeting Center is gevestigd in het Atrium Gebouw en bevindt zich op de bruisende Amsterdamse Zuidas. Het bruisende hart van Amsterdam, beter bekend als de Zuidas, is Europa’s best bereikbare locatie. Schiphol Airport bevindt zich op 15 minuten afstand per taxi of openbaar vervoer. Wanneer u liever met de auto komt beschikt het Atrium over een ondergrondse parkeergarage met voldoende parkeerplekken.

Zuidas Amsterdam
Door de combinatie van moderne kantoorruimte en de bekende gevestigde grote bedrijven is de Zuidas uitgegroeid tot de zakelijke locatie van Nederland. De bedrijvigheid, de groeiende aantallen bedrijven en de bruisende leefomgeving maken de Zuidas een aantrekkelijke locatie voor de zakelijke markt. De Zuidas heeft een breed en groeiend aanbod van hoogwaardige faciliteiten waaronder hotels, bars, restaurants, supermarkten en fitnesscentra.