CARLTON AMBASSADOR DEN HAAG

Adres: Sophialaan 2, 2514 JP, DEN HAAG
Attributes: Boetiek, Hotel, Klassiek

General information

Het Carlton Ambassador ligt in het centrum van Den Haag, dichtbij het Vredespaleis en de winkelstraten. Het strand is 10 minuten rijden. De bereikbaarheid is goed en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Dit boutiquehotel beschikt over 3 rijk gedecoreerde multifunctionele ruimtes. De ruimtes hebben elk een oppervlakte van 100m2, zijn gelegen op de begane grond, ruim voorzien van natuurlijk daglicht en airconditioning.

Daarnaast biedt het Carlton Ambassador 78 hotelkamers, welke met oog voor detail zijn ingericht in een Hollandse Hindeloopen of Engelse Tudor Rose stijl. De kamers zijn uiteraard van alle gemakken voorzien.

In het restaurant met aangrenzend terras of in de gezellige bar van het hotel geniet u van seizoensgerechten, culinaire hoogstandjes en overheerlijke traktaties van de Green Egg barbecue.

Door de boutiquestijl van het hotel, de persoonlijke service en uitstekende faciliteiten is het hotel geschikt voor diverse vergaderingen, bijeenkomsten, evenementen en diners.