NIEUWSBRIEF JUNI 2019


HOTELKAMERS, DJ OF LED-DANSVLOER?… ROEPT U MAAR!


Niet alleen hotelkamers, vergaderzalen en alle catering arrangementen. Maar ook tribunes, stoelen, bestekbak ombouw, LED-dansvloer, competitieve activiteit ‘vliegers bouwen’ en vliegeren op het strand, een DJ en zelfs een tafelgoochelaar regelden wij voor een van onze klanten. Uiteraard waren we in de opbouwfase aanwezig op locatie om te zorgen dat alles tiptop in orde zou zijn bij aanvang van het congres. Een wel heel mooi congres wat plaatsvond in Hotel van Oranje, Beach Hotel Noordwijk en Beachclub O. Een Leadership Team Meeting uitgespreid over 5 dagen met op zijn hoogtepunt 215 deelnemers. Een heel gaaf project, succesvol afgerond! Everybody happy en vol energie weer naar huis.

 


PREFERRED PARTNER VAN HENKEL

Ons klantenbestand groeit gestaag! Vanaf heden zijn wij preferred partner van Henkel. Op naar een succesvolle en langdurige samenwerking!

 

.


VERRASSENDE LOCATIE AAN DE KUST

Op zoek naar de perfecte locatie voor een meeting of event? Bilderberg Europa Hotel Scheveningen biedt de juiste mix van inspiratie, sfeer en service om iedere bijeenkomst bijzonder te maken. Zo staat onze Maitre B’ voor u klaar, om alles in de puntjes te verzorgen en kleuren wij met Color Your Event uw meeting in iedere gewenste kleur. Niet voor niets zijn wij in 2018 uitgeroepen tot beste meetinglocatie tot 250 personen bij de Nationale Meeting Award.

FACTS

  • 11 Meeting ruimtes
  • tot 210 personen in theater
  • 174 hotelkamers
  • Color your Event.
.
.
.

OP BEZOEK BIJ…..

… het Leonardo Royal Hotel Amsterdam, A BRAND NEW HOTEL aan de Amstel en open sinds april dit jaar. Er was voor ons, intermediairs en event agencies, een speciale avond georganiseerd zodat wij het hotel beter leerden kenden. Na het ontvangst kregen wij een presentatie over het hotel in de immens grote ballroom, toch wel de eye-catcher van het hotel. Wij hebben een inspirerende avond gehad en een helder beeld gekregen van het hotel! Ben jij op zoek naar een locatie voor 300/400 personen? Dan gaan wij jou matchen met het ‘Meet – Sleep – Eat’ concept. Ook benieuwd? Bel ons!

.

ATTENTIE! ATTENTIE! ATTENTIE!
Op weg naar roem en faam! De slingers hangen aan het raam.. we hebben wat te vieren, houd je mailbox in de gaten!
.
Share this blog:
DO YOU RESPOND?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *